Intressant att veta

Grattis till examen i Hässleholm! Featured

Första ortodontiassistentutbildningen avslutades på Ortodonti Syd i Hässleholm den 16 oktober 2020. 11 studenter presenterade sina intressanta examensarbete. Utbildningen varvades med teori och praktik 2018-2020 och alla har tyckt att det varit en rolig och lärorik utbildning.

Utbildningsansvariga: Petter Lindahl, specialisttandläkare i ortodonti och Rolf Lindman, docent i ortodonti.

 

 

 

Grattis till examen i Hässleholm! Featured

Första ortodontiassistentutbildningen avslutades på Ortodonti Syd i Hässleholm den 16 oktober 2020. 11 studenter presenterade sina intressanta examensarbete. Utbildningen varvades med teori och praktik 2018-2020 och alla har tyckt att det varit en rolig och lärorik utbildning.

Utbildningsansvariga:Petter Lindahl, specialisttandläkare i ortodonti och Rolf Lindman, docent i ortodonti.

Kursnytt Featured

 • Kommande ortodontiassistent utbildningar
  • Din bokning till Ortodontisektionens Yrkeskonferensen 2020 i Malmö flyttas till den 31 mars – 1 april 2022

   För drygt ett år sedan var vi tyvärr tvungna att ställa in Yrkeskonferensen 2020 på grund av Covid -19 och Regeringens beslut att förbjuda större allmänna sammankomster. Vi i styrelsen har sedan dess kämpat med att hitta en lösning för att minimera skadan för Yrkeskonferensens deltagare och utställare.

   Vi är därför väldigt glada att idag kunna meddela att vi har nått en överenskommelse med Clarion Hotel Malmö Live och Resia Kongress. Det innebär att du som anmält ditt deltagande till Yrkeskonferensen 2020 och betalt deltagaravgiften, kommer få deltagandet överfört till Yrkeskonferensen 2022, som genomförs på samma hotell i Malmö.

   Om en person har slutat eller inte har möjlighet att delta går det bra att fram till och med 2021-12-01 kostnadsfritt lämna över deltagandet till en annan person inom samma organisation/klinik.

   Vad händer nu?

   • Vi kommer automatiskt att flytta över ditt deltagande, i sin helhet, till det nya datumet. En ny bekräftelse kommer att skickas till dig på din angivna e-postadress.
   • Har du inte möjlighet att delta går det bra att lämna över deltagandet till annan person inom samma organisation/klinik. Namnändring utan kostnad är möjlig till och med 2021-12-01. Byte av namn kan även göras senare men då mot en administrativ avgift enligt ordinarie anmälningsregler. Namnändring gör du genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
   • Vänligen observera att det inte finns möjlighet till någon återbetalning vid avbokning.
   • Om resa till och från konferensen bokats genom Resia Kongress är detta en tilläggstjänst och respektive transportörs boknings- och avbokningsregler gäller.
   • Möjligheten att anmäla nya deltagare kommer att öppna upp 2021-12-01.
   • Logibokningar gjorda via anmälningsformuläret:
   • Bokad logi med samma antal nätter flyttas till motsvarande nätter 2022.
   • Styrelsens ambition är att bibehålla programmet men med reservationen att ändringar av delar kan komma att ske. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig till Malmö den 31 mars – 1 april 2022. Med vänliga hälsningar // Styrelsen Ortodontisektionen

   

  Göteborg 9 november 2021 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Örebro Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Ortodonti Syd Hässleholm HT22 (sept) Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
  • Folktandvården Eastmansinstitutet Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.